Arrels a Santa Llúcia’14

A la Diada de Saparada2.1nta Llúcia a Gelida es poden gaudir de diferents propostes: La tradicional escudella de Santa Llúcia, la Fira d’artesans i la Mostra d’Entitats del poble.

Arrels, associació pel foment del joc en família, el passat 13 de desembre aprofitant el marc de la Mostra d’Entitats vam sortir al carrer i ens vam presentar públicament.

Us vam oferir el nostre estand com un espai obert amb una mostra fotogràfica dels jocs en família que compartim a l’associació.

DSC_1002.BaixabossesDurant la Mostra, es va poder compartir i intercanviar informació amb qui va mostrar interès per les activitats que oferim als socis, i també alguns infants van participar en el taller on podien pintar-se la seva pròpia bossa de l’entrepà.

rinxols 3porquetsAmb molta il·lusió els pares i mares membres d’Arrels, ens vam engrescar i vam elaborar de forma artesanal diferents contes en titelles de dit- D’aquesta manera us vam poder oferir una mostra de les nostres activitats que realitzem com a grup de famílies d’Arrels.

Per a tota la comunitat d’Arrels, va ser una experiència molt gratificant poder compartir la nostra presentació amb vosaltres.

Arrels, Associació pel foment del joc en família
arrelsgelida@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s