Què fem?


Els socis d’Arrels ens organitzem per a satisfer les nostres necessitats com a individus i com a famílies. Els principis que inspiren les activitats d’Arrels són la no directivitat, l’autogestió i el respecte profund als processos de creixement i desenvolupament propis de cadascú.

Actualment a Arrels tenim 2 grans àmbits d’actuació:

1.- Atenció als infants: Com a famílies busquem la manera de satisfer les necessitats que tenim respecte la criança dels nostres fills i filles. Dins d’aquest àmbit fem:

  • Espai Famílies: Mares, Pares i infants, ens trobem dues tardes a la setmana per compartir un espai estructurat de joc lliure.
  • Espai Matins: Ens organitzem per atendre els nens que encara no estan en edat escolar per oferir-los un espai on trobar-se tots junts. Aquí troben espais estructurats, situacions i materials que fomenten el seu desenvolupament i creixement personal.
  • Espai Nadó: Es dirigeix a famílies que busquen un espai, segur i ric, on els nadons puguin iniciar la descoberta d’ells mateixos i del seu entorn a través del moviment lliure, espontani i autònom.
    Un espai per compartir i atendre aquelles situacions que ens acompanyen en l’emocionant camí de ser pares.

2.- Atenció a les Famílies: Aquest àmbit engloba les activitats que s’adrecen a la família com a grup. Inclou les següents activitats:

  • Trobades, debats i sessions de reflexió sobre temes de criança.
  • Sortides o activitats culturals i lúdiques.
  • Sortides de cap de setmana.

Les necessitats del grup determinaran l’evolució d’aquestes activitats així com la possibilitat d’obrir nous àmbits d’actuació.

Anuncis